follow Catalog firme » Calculatoare » Aplicatii software » Solutii software » Judetul CLUJ
  home     Solutii software   Judetul CLUJ

Solutii software Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru solutii software completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
solutii software profesionale, solutii software
Soft integrat - neocont pentru societati economice, unitati bugetare: contabilitate, gestiuni, m fixe, buget, alop, executie bugetara, bilant, dare de seama, salarii, registru agricol, evidenta ajutoarelor sociale, impozite si taxe, evidenta pacienti, evidenta sportivi. clienti: primarii, scoli, licee, spitale, colegii, facultati, muzee, teatre, biblioteci, etc....
0743 *** ***Click aici!
solutii software, solutiii software cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Mediacore crm permite stocarea organizata a diverselor informatii referitoare la terti - companii si contacte, contractele incheiate, problemele, solicitarile clientilor si modul lor de rezolvare, precum si la istoricul relatiilor cu tertii. managementul relatiilor cu clientii este o strategie ce are ca scop stabilirea unei relatii profitabile si de lunga durata cu clientii. o baza de date centralizata furnizeaza informatiile despre clienti si..
0749 *** ***Click aici!
solutii software (Cluj Napoca, CLUJ)
Donau a aparut in 2004. Cu pasiune pentru solutii software de business si entuziasm am dezvoltat solutii pentru management eficient pornind de la forta de vanzare a clientilor nostri. In timp ne-am dezvoltat si diversificat competentele in sfera distributiei si automatizarii vanzarilor, am ajuns sa le consolidam si sa dezvoltam solutii noi impreuna cu clientii. In ziua de astazi o companie in pas..
0364 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie