follow Catalog firme » Calculatoare » Aplicatii software » Solutii software » Judetul GALATI
  home     Solutii software   Judetul GALATI

Solutii software Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru solutii software completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
solutii software galati, solutii software (Galati, GALATI)
Mindbox vine in ajutorul afacerii dumneavoastra oferindu-va solutii software performante. firma a fost infiintata recent insa personalul are o experienta de ani buni in domeniul productiei de software si a consultantei in management. noi punem in practica ideile dumneavostra! mindbox dezvolta si implementeaza solutii software care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste tehnologia informatiei. adaptam aplicatiile noastre la necesitatile firmei..
0742 *** ***Click aici!
solutii software (Galati, GALATI)
Deviz, devize - softmagazin dezvolta program devize profesional pentru evaluarea, ofertarea si decontarea lucarilor in constructii si instalatii. normele de deviz sunt proprietate softmagazin si sunt inregistrate la oficiul roman pentru drepturile de autor. editarea, copierea, multiplicarea sau folosirea informatiilor in baze de date sau aplicatii soft in scopuri comerciale se poate face numai cu acordul scris al softmagazin srl..
0236 *** ***Click aici!
solutii software (Galati, GALATI)
Intelsoft este producator de software pentru intocmirea de devize cu respectarea legislatiei in vigoare intelsoft deviz profesional, program devize structurat pe 3 module : deviz ofertare, deviz decontare, deviz general. de asemenea, oferta noastra mai include: program pentru antemasuratoare de lucrari in constructii intesoft antemasuratoare si program pentru planificarea lucrarilor in constructii intelsoft project manager. accesati sectiunea download pentru a descarca si..
0236 *** ***Click aici!
solutii software (Galati, GALATI)
Cea mai completa si adaptabila solutie pentru facturare. Utilizata de firme indiferent de domeniul de activitate sau de volumul activitatii. contine gratuit modul de evidenta incasari pentru documentele emise. emite: facturi, avize, chitante, facturi la avize, proforme. Aplicatie pentru tiparirea facturilor catre clienti in acord cu reglementarile fiscale valabile din 1 ianuarie 2007, normele emise - omf nr. 2226/2006 si actualizarile la zi...
0721 *** ***Click aici!
solutii software (Galati, GALATI)
Programul asigura o evidenta completa a brokerului de asigurare, gestionand clientii, asiguratorii, agentii si managerii de asigurare cu care colaboreaza firma, comisioanele practicate de firma pentru acestia (pe fiecare asigurator si tip de asigurare), comisioanele firmei in relatia cu asiguratorii (pe fiecare asigurator si tip de asigurare), tipurile de asigurare incheiate, contractele de asigurare si ratele aferente, platite sau neplatite, evidenta..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie